OHCRAB!

OHCRAB! Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 284 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij OhCrab!. Meer weten? Ontdek meer

1 apr 2022 om 19:37 Ik ben zwanger en heb een bestelling gedaan vanaf 16:37 uur, te leveren om 17:30 uur. Het is nu 19:34, niemand heeft gebeld/sms/e-mail... erg respectloos. Ik heb 4 keer gebeld om te horen dat ik nog steeds moet wachten!
1 apr 2022 om 19:29 Ik wacht nog op mijn bestelling
30 mrt 2022 om 21:55 Crab met gele rijst en mac and chees besteld. Ik begon lekker te eten totdat ik een hele lange bruine haar eruit had gevist. Werd gelijk misselijk van, jammer had hele avond zin in, dan nu maar een boterham eten.
13 feb 2022 om 19:07 schaal met krab en wat garnalen 2eiren en wat saus er bij(alles heel goed gefrustreerd! Zo goed dat vlees droog was) Mac and cheese zat kaas allen overheen. En macaroni was niet op smaak.Hee jammer van €45 . Gelukkig kreeg ik boerenkool van buurman.
6 feb 2022 om 20:08 Great thanks
4 feb 2022 om 11:51 Eten was heerlijk. Was mijn eerste keer en zeker niet de laatste. Eten was op tijd, zeker een aanrader!
30 jan 2022 om 20:58 De bezorging duurde lang, de Mac and cheese was weinig smaakvol. Ik zal hier niet opnieuw bestellen.
30 jan 2022 om 20:24 Ronduit slecht en misselijkmakend
28 jan 2022 om 2:14 Eten was verrassend lekker en veel, mooi gepresenteerd ook!! Super tevreden!!
25 jan 2022 om 3:41 Zoals altijd heerlijk gegeten. Beste seafood in town
15 jan 2022 om 16:01 Silver platter besteld, de garnalen waren lekker. De krab was helaas heel droog omdat het te lang gefrituurd was. Grote portie mac en cheese (wel flauw) en grote bak gele rijst (lekkere cocossmaak). Ook friet met krab besteld die is echt super
11 jan 2022 om 19:23 Eten was slecht